Inchide Noutati

Amenajare Cafe Lounge Pepper

Descriere

Proiectul de amenajare de interior pentru aceasta cafenea a avut ca scop realizarea unui spatiu cu aspect modern ce poate gazduii activitati culturale, muzicale, prezentari de moda si evenimente mondene intr-o atmosfera de lounge.

In realizarea spatiului interior echipa noastra de proiectare a dat dovada de imaginatie, creativitate si pricepere in compartimentarea spatiilor, asigurarea fluxurilor si crearea zonei de bar.

Localul a fost impartit in trei zone distincte: zona barului ce beneficiaza de o acesibilitate ridicata fiind amplasat in centrul amenajarii, in imediata apropierea a accesului, zona de lounge amenajata in zona din sparte, organizata sub forma unor separeuri generoase ce pot asigura intimitate si zona de cafenea cu o suprafata generoasa unde se pot organiza activitati culturale si mondene.

Detalii tehnice

Echipa de executie a lucrat in stransa legatura cu departamentul de proiectare pentru respectarea in tocmai a proiectului de amenajare.

Stratul suport (structura de rezistenta pentru inchiderile exterioare) a fost realizat din materiale lemnoase pe care au fost montate instalatiile si inchiderile cu sistem rigips.

Instalatiile propuse (climatizare, iluminat, sonorizare) sunt de ultima generatie si s-a urmarit siguranta in exploatare a acesora.

O atentie deosebita a fost acordata si elementelor cromatice pentru relizarea unei atmosfere primitoare si relaxanta.

Pentru zona de loungi s-au folosit materiale in culori cafenii, zone din pereti au fost acoperite cu autocolant in acelasi nuante iar tavanul a fost finisat cu membrana lucioasa tip barrisol.

Zona barului a fost tratata cu materiale de esenta lemnoase montate pe bar si continuata pe zona peretilor pentru a marca prezenta barului.

Zona de cafenea este tratata in stil minimalist, peretii si plafonul sunt tratate cu vopseluri lavabile de inalta calitate.

O atentie deosebita s-a acordat si decoratiunilor prin crearea unor tablouri luminoase de mari dimensiuni reprezentand cercur concentrice de culoare alba pe un fond negru ce sugereaza valurile facute de o picatura de apa intr-un lac linistit. Acest elemnt a fost introdus pentru a sublinia atmosfera de lounge.

Pentru a crea imaginea dorita s-a pus un acent deosebit pe iluminatul decorativ specific pentru fiecare zona: minicandelabre pentru zona de lounge, corpuri mici tip spot orientate pe axe paralele de compozitie, si corpuri cu lumina difuza pentru zona de bar.

Amplasare

Bd. Decebal nr. 1

Finalizare

durata lucrarilor: 15 Sep 2012 – 2 Feb 2013