Inchide Noutati

Bloc locuinte Cricovului

Descriere

Lucrarile au fost demarate in luna sep 2012, ansamblul fiind executat in antrepriza generala a T&C Development; un total de 30 apartmente de 2 camere, cu compartimentari moderne si dotari complete (incalzire cu centrala proprie, aer conditionat, finisaje ….). In executia instalatiilor sanitare s-au folosit materiale de ultima generatie, baile fiind dotate complet.

Detalii tehnice

Executarea lucrarilor de infrastructura a fost realizata la o adancime de -4,50 m, fiind folosite materiale hidroizolante, cu pereti tip diafragma de beton armat. Ansamblul are si adapost ALA (Aparare Locala Antiaeriana). Subsolul este dotat cu instalatie de ventilare speciala pentru situatii de incendiu.

Suprastructura este realizata din stalpi din beton armat, cu pereti exteriori din caramida Porotherm de 30 cm grosime, compartimentarile interioare fiind realizate dealtfel din caramida Porotherm de 30 cm grosime si cele usoare cu caramida Porotherm de 11,5 cm; tencuielile interioare fiind executate mecanizat, in zona bailor folosindu-se mortar pe baza de var-ciment. In zona camerelor s-a folosit mortar pe baza de ipsos.

Sapa de nivel pe intreg imobilul a fost executata mecanizat, datorita elicopterizarii acesteia nemaifiind necesar la stratul final de parchet sa se mai foloseasca si material de sapa autonivelanta.

Tamplaria exterioara este din PVC de 5 camere, cu geam tripan, iar la interior au fost montate usi din MDF, cu toc si pervaz.

In spatiile preponderent dispuse la umezeala (bai si bucatarii) au fost folosite inca din faza de structura materiale hidroizolante de ultima generatie, pt a reduce riscul infiltratiilor.

Terasele apartamentelor sunt deschise, astfel s-au folosit pardoseli ceramice de exterior cu hidroizolatie, in vederea evitarii infiltratiilor, fiind dotate cu sifon de pardoseala legat la canalizarea blocului.

Blocul este dotat cu lift hidraulic, avand statie de la subsol pana la etajul 5.

  • are si locuri parcare la subsol + parter.
  • locuri de parcare int / ext

Amenajare exterioara: s-au amenajat trotuare, borduri, locuri parcare ext, betonari, imprejmuiri, asfaltari.

Amplasare

Reper: Auchan Titan
Str. Rasinari nr. 4A

Finalizare

Finalizat: octombrie 2013, vandut in totalitate