Inchide Noutati

Locuinte individuale Bucuresti Magurele

Descriere

Proiectul Bucuresti Magurele a pornit  din stadiul de proiectare de arhitectura, structura si instalatii.

Prin proiect s-a dorit realizarea a doua constructii cuplate pe lot si a unei constructii izolate pe lot. Constructiile au compartimentari asemanatoare si au regim de inaltime parter, etaj si mansarda.

Stilul arhitectural al caselor este cel clasic. Fatadele sunt placate cu tencuieli decorative si lemn pentru fatada. Decorurile specifice arhitecturii clasice vor fi realizate atat din lemn cat si profile de polistiren extrudat.

Detalii tehnice

Constructia are o structura tip cadre beton armat si compartimentari de caramida porotherm.

Fundatia constructiei a fost realizata pana la cota -1.67 fata de cota parterului. Inaltimea la cornisa a casei este de 8 m, inaltimea la coama este de 11.22 mm.

Tencuielile interioare sunt executate mecanizat, in zona bailor folosindu-se mortar pe baza de var-ciment. In zona camerelor s-a folosit mortar pe baza de ipsos.

Tamplaria va fi executata din PVC de 5 camere, cu geam tripan, iar la interior se vor monta usi din MDF.

Fiecare casa este dotata cu centrala termica cu distribuitor si aparat de aer conditionat.

In vederea obtinerii conditiilor optime de climat interior in anotimpul rece a fost prevazuta o instalatie de incalzire cu corpuri statice ( radiatoare de otel).

Tot pentru sporirea confortului termic al constructiilor, s-au realizat izolatii termice cu polistiren extrudat la fundatii si cu polistiren expandat la pereti.

Atat in interior cat si la exterior se vor folosi finisaje de calitate. La interior se vor folosi placi ceramice pentru bucatrii si bai. In camerele de locuit se vor placa pardoselile cu parchet de inalta calitate. La pereti se vor folosi vopseluri lavabile.

Pentru sporirea confortului interior, constructiile vor fi dotate cu centrala termica si aparat de aer conditionat.

Pentru completarea aspectului vizual se vor amenaja spatiile verzi si aleile aferente parcelei.

Imprejmuirea se va face din fier forjat, soclu si stalpi de beton armat.

Amplasare

Soseaua Bucuresti Magurele Nr 47

Finalizare

Nov 2014