Inchide Noutati

servicii business design interior

Amenajari interioare

Indiferent de tipul de amenajari pentru interior de care aveti nevoie – pentru case, vile, blocuri de locuinte, sau spatii comerciale, cladiri de birouri, hoteluri, pensiuni, sedii administrative si altele – compania noastra pune mare accent pe finisajele interioare, precum si pe dotarile spatiilor dvs.

T&C Development dispune de un departament specializat de design de interior. Astfel, designerii nostri va vor ajuta sa va personalizati spatiul in functie de destinatia sa. Lucrarile de amenajari interioare sunt de asemenea executate de catre echipele noastre, in acest mod valorificand la maxim fluxul logic al proceselor noastre de business, pentru optimizarea costurilor.

Cand optati pentru un parteneriat cu T&C Development, pe langa propunerea unui design atragator, va asigurati de contractarea unor servicii de incredere si a competentelor noastre multiple in executia lucrarilor de amenajari interioare:

  • Compartimentari din gips carton, sticla si lemn;
  • Pardoseli din placi ceramice, piatra naturala, parchet, inclusiv pardoseli flotante;
  • Placeje din placi ceramice, piatra naturala, lambriu, tencuieli decorative, stucco venetian si nu numai;
  • Tavane casetate si suspendate, barrisol, asociate cu iluminatul utilitar si decorativ;
  • Corpuri de iluminat economice si ecologice;
  • Prize si sisteme informatice;
  • Sisteme de ventilatie si climatizare.

Suntem permanent la curent cu evolutia tehnologiilor si materialelor in domeniu, in acest fel reusind sa pastram satisfactia clientilor nostri la un nivel ridicat. Compania noastra cauta in permanenta tehnologii si materiale noi pentru finisaje interioare si exterioare, acoperind astfel toate serviciile privind finisajele.

Alaturi de T&C Development veti avea garantia unor amenajari interioare de inalta calitate, garantand contractul in exploatare!

Haideti sa discutam!