Inchide Noutati

servicii business constructii civile

Constructii civile diverse

In calitate de Antreprenor General, T&C Development realizeaza lucrari de constructii civile cu grad ridicat de complexitate:

blocuri de locuinte,

– cladiri de birouri,

– hoteluri,

pensiuni,

sedii administrative etc.

Constructii case si vile

In cadrul gamei de constructii civile, T&C DEVELOPMENT ofera servicii complete de proiectare, precum si executia lucrarilor de constructii de case si vile. Puteti opta pentru proiecte tip sau proiecte personalizate.

Datorita competentelor si calificarilor noastre, putem coordona executarea lucrarilor de case si vile pe diverse structuri, precum:

– Cadre de beton armat;

– Zidarie portanta;

– Sistem Amvic;

– Lemn;

– Metal
T&C Development nu se opreste aici, orientandu-se si catre clienti interesati de constructiile caselor si vilelor ecologice si pasive, avand experienta necesara in domeniu in vederea realizarii acestor tipuri de constructii inca din faza de proiectare, in acest sens folosind cele mai noi tehnologii in domeniu.

 Constructii blocuri

In calitate de Antreprenor General, T&C Development realizeaza lucrari de constructii civile, respectiv blocuri de locuinte, cladiri de birouri, hoteluri, pensiuni, sedii administrative si nu numai.

 constructii civile 2De la proiect la realitate!

Printre serviciile oferite de catre compania noastra se numara si proiectarea de specialitate dusa la nivel D.T.A.C (Documentatia tehnica pentru autorizare lucrarilor de construire), P.Th (Proiect tehnic de executie), D.D.E (Detalii de executie). Totodata, facilitam obtinerea tuturor avizelor si a autorizatiei de construire.

Personal, infrastructura, furnizori

Compania noastra dispune de ingineri si arhitecti cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul constructiilor civile, folosind in cadrul procesului de executie utilaje tehnologice de ultima generatie si mijloace mecanizate, care conduc la rapiditate in executia lucrarilor, precum si personal de executie propriu inalt calificat.

In ceea ce priveste calitatea materialelor folosite, T&C Development colaboreaza cu furnizori stabili si renumiti de materiale de constructii si instalatii, ceea ce ne permite executia in antreprenoriat general a lucrarilor de anvergura, la cele mai competitive preturi de pe piata.

 Protectia mediului

T&C Development nu se opreste aici, orientandu-se si catre clienti interesati de constructiile ecologice si pasive, avand experienta necesara in domeniu in vederea realizarii acestor tipuri de constructii inca din faza de proiectare, in acest sens folosind cele mai noi tehnologii in domeniu.

Constructia proiectului dumneavoastra va fi, deci, incredintata uneia din cele mai renumite firme in domeniu!

Haideti sa discutam!