Inchide Noutati

constructii edilitare

In folosul comunitatilor

 

Constructiile edilitare reprezinta o categorie generoasa de lucrari de infrastructura, de interes public. Ele sunt menite sa imbogateasca si sa imbunatateasca semnificativ dotarile de infrastructura ale comunitatilor in care sunt amplasate.

 

Astfel, miza acestor proiecte este mai mare decat simpla lor utilitate: ele aduc un plus de valoare vietii oamenilor din jur, principalii lor beneficiari, pe termen lung. De aceea, devine extrem de important modul in care sunt alesi partenerii si contractorii / constructorii pentru aducerea la indeplinire a acestor proiecte, deseori critice, complexe si de durata.

 

Alegeti T & C Development!

 

Compania noastra dispune de tehnologie de ultima generatie, proiectanti si ingineri cu o vasta experienta, precum si personal de executie inalt calificat in realizarea lucrarilor de retele subterane de canalizare, statii de epurare, retele subterane de apa, statii de pompare, retele subterane electrice si date fibra optica, camine de bransament, inclusiv bransamente ale constructiilor etc.

 

T&C Development beneficiaza de colaborare cu furnizori de renume, oferind astfel cele mai competitive preturi de pe piata, oferind garantie lucrarilor executate in exploatare.

 

Alaturi de compania noastra veti avea siguranta respectarii termenelor stabilite, lucrarile fiind executate la cele mai inalte standarde de calitate, prin respectarea sistemului de management al calitatii ISO 9001:2001.

 

Haideti sa discutam!