Inchide Noutati

constructii edilitare retele alimentareRetele alimentare cu apa

T&C Development ofera servicii de proiectare, construire, operare si mentenanta pentru retelele de alimentare cu apa, respectiv sisteme de puturi, sisteme pentru captarea apei, pomparea si tratarea apei, conducte de aductiune, statii de tratare, rezervoare si retele de distributie a apei la consumatori casnici, industriali si nu numai.

 

Retele de alimentare cu gaz

 

Compania T&C Development dispune de personal acreditat ANRE pentru proiectarea si executarea lucrarilor de bransament la reteaua nationala de gaze naturale, trasee de trasnport gaze interioare sau exterioare, bransamente individuale.

 

Retele de energie electrica

 

Compania T&C Development dispune de personal acreditat ANRE pentru proiectarea si executarea lucrarilor de bransament la reteaua de energie electrica, executand lucrari de bransare sau devieri ale retelelor electrice subterane sau aeriene, conform solutiei tehnice stabilite de catre furnizorul de energie electrica. Facilitam inclusiv intocmirea documentatiei in vederea obtinerii avizului de racordare si semnarea contractului de furnizare a energiei electrice.

 

Resurse optime

 

T&C Development colaboreaza cu furnizori de renume ai materialelor de constructii, astfel compania noastra va ofera unele din cele mai competitive preturi de pe piata. De asemenea, oferim garantie lucrarilor executate in exploatare.

 

Compania noastra dispune de personal cu experienta si asigura contractual respectarea termenelor stabilite, executia lucrarilor fiind realizata la cele mai inalte standarde de calitate. Garantam siguranta in exploatare si mentenanta lucrarilor realizate.

 

Sistemul de management al calitatii ISO 9001:2001, implementat la T&C Development, ofera inca o data siguranta executiei unor lucrari la cele mai inalte standarde de calitate, acceptate international.

 

Haideti sa discutam!