Inchide Noutati

constructii industriale

Executia de constructii industriale

 

In calitate de Antreprenor General, T&C Development coordoneaza si executa constructia de lucrari industriale complexe, precum hale metalice, garaje industriale, statii de alimentare cu carburant, baze de aprovizionare si desfacere, piete volante etc.Serviciile noastre nu se limiteaza aici, acoperind de asemenea lucrari din cele mai diverse in domeniul constructiilor industriale:

– Terasamente

– Infrastructura

– Compartimentari interioare si exterioare

– Lucrari pentru fatade

– Pereti si fatade cortina din aluminiu, metal si sticla

– Structuri si confectii metalice

– Hidroizolatii si termoizolatii

– Lucrari de finisaj si amenjari interioare

– Lucrari de instalatii sanitare, termice si electrice

 

Resurse, dotari, certificari

 

T&C Development detine utilaje de ultima generatie si mijloace mecanizate, dispunand de personal calificat in executie, reusind astfel sa incadreze in termenele si costurile stabilite contractual, acordand garantie pentru siguranta in exploatare.

 

T&C Development isi asuma prin contract respectarea termenelor si a bugetului stabilit cu beneficiarul, avand in acest sens un sistem informatic integrat pentru controlul costurilor in activitatea de constructii si instalatii. Intocmim rapoarte saptamanale, beneficiarul avand astfel posibilitatea sa urmareasca evolutia lucrarilor prin sisteme de supravegere video online.

 

Nu in ultimul rand, lucrarile sunt executate la cele mai inalte standarde de calitate, avand implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2001.

 

Flexibilitatea metodelor de plata

Datorita experientei de lucru a companiei noastre cu institutiile bancare, fondurile europene si de investitii, T&C Development agreeaza aceste metode de finantare si le accepta la plata.

 

Pentru succesul unui proiect de o asemenea anvergura este important sa lucrati cu profesionisti. T&C Development va ofera garantia atat in executie, cat si in exploatare.

 

Apeland la serviciile T&C Development, ai timp sa te ocupi eficient de afacerea ta!

 

Haideti sa discutam!