Inchide Noutati

servicii business executie instalatiiInstalatii termice

Confortul unei constructii, fie ca vorbim de destinatie rezidentiala sau business, se datoreaza in mare parte instalatiilor termice – atat de incalzire, cat si de racire. Decizia de a opta pentru un sistem de incalzire sau altul trebuie sa tina cont de destinatiaconstructiei respective, tipul solutiei de incalzire,, materialele din care va fi executata instalatia, garantiile oferite de catre producatori si executanti etc.

Compania T&C Development dispune de personal calificat pentru proiectarea si realizarea instalatiilor termice in orice configuratii dorite de dumneavoastra, inclusiv:

– cu centrala termica si radiatoare,

– incalzire prin pardoseala,

– instalatii de climatizare cu aer cald sau rece,

Instalatii sanitare

O importanta deosebita in cadrul unei cladiri o reprezinta instalatiile sanitare de canalizare, inclusiv cele pluviale, de aceea T&C Development va ofera servicii complete specializate, folosind in cadrul procesului de executie materiale cu un standard de calitate ridicat si echipe dedicate, care asigura executia lucrarilor in conditii de siguranta .

Instalatii electrice

Compania noastra ofera servicii autorizate de proiectare si executie in domeniul instalatiilor electrice, dispunand de personal cu experienta in executarea acestui tip de instalatii, indiferent de complexitatea lor.

Pentru instalatii care dureaza!

In lucrarile de instalatii, o mare importanta o au materialele folosite in procesul de executie. T&C Development colaboreaza cu furnizori de materiale cu standarde de calitate ridicate, garantandu-va siguranta pe termen lung in exploatarea lucrarilor executate de noi.

Fie ca ai nevoie sa realizezi instalatii noi sau sa le inlocuiesti pe cele vechi, partenerul tau ideal este T&C Development!

Haideti sa discutam!