Inchide Noutati

restaurare cladiri patrimoniu

Restaurarea cladirilor

 

Restaurarea este in primul rand un act cu valoare culturala profunda, insa de asmenea cu o valoare sentimentala puternica, avand impact asupra vietii comunitatilor in care se afla aceste obiective istorice. Restaurarea cladirilor si monumentelor este de asemenea un proces migalos, de redare fidela a caracteristicilor si elementelor vizuale ale unui obiectiv cu caracter istoric. Date fiind implicatiile majore ale restaurarii monumentelor sau cladirilor istorice, se folosesc materiale si tehnologii specifice, menite sa redea o noua viata acestor repere din viata noastra.

 

La T&C Development, folosim in exclusivitate materiale si tehnologii adaptate – atat clasice, cat si contemporane – ce reusesc sa trezeasca armonios trecutul, conservand in acest fel fondul cladit cu valoare istorica.

 

Resurse optime

 

Personalul nostru este specializat in restaurari si conservare monumente istorice, in vederea realizarii in mod profesional acestor tipuri de lucrari. De asemenea, data fiind importanta acestor tipuri de lucrari, acordam o atentie deosebita bugetului si termenelor de executie, acestea fiind stabilite impreuna cu dvs, dupa o evaluare atenta.

 

In cadrul lucrarilor de restaurare, folosim materiale specifice pentru acest domeniu, capabile sa recreeze atmosfere arhitecturala din trecut.

 

T&C Development este certificata si are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2001, fiind agreata de asemenea de catre Ministerul Culturii si Cultelor in vederea realizarii acestor tipuri de lucrari.

 

Haideti sa discutam!