Inchide Noutati

 

amenajari interioare locuinteAcesta este spatiul in care veti locui!

Proiectul dvs de design interior, pe care in aceasta faza il aveti deja, a luat in calcul toate elementele: spatiul dvs, destinatia sa, cerintele si nevoile explicite dvs. Propunerea de amenajare interioara pe care doriti sa o implementati contine elemente de finisaje, surse de lumina, proiectul pentru mobila din locuinta si elemente decorative, sau toate cele mentionate.

Da, aveti proiectul de amenajari interioare pe care vi l-ati dorit. Cum va asigurati insa ca el va fi transpus fidel in realitate?

Amenajari interioare constructii

La T&C Development, punem un mare accent pe finisajele interioare si dotarile locuintelor, pentru ca stim ca ele vor avea un impact covarsitor asupra vietii si starii de spirit a clientilor nostri. Nu in ultimul rand, calitatea executiei acestor lucrari ii determina pe clientii nostri sa ne recomande in continuare!

Dupa cum spuneam, T&C Development dispune de un departament specializat de design de interior, astfel designerii nostri va vor ajuta sa va personalizati spatiul in functie de destinatia sa. Lucrarile de amenajari interioare sunt executate tot de catre echipele noastre, astfel reusind sa  optimizam costurile prin respectarea unui flux logic.

Competente multiple

Pe langa faptul ca veti avea un design de interior atragator, T&C Development acopera urmatoarele zone de competenta in amenajari interioare:

– Compartimentari din gips carton, sticla si lemn;

– Pardoseli din placi ceramice, piatra naturala, parchet, inclusiv pardoseli flotante;

– Placaje din placi ceramice, piatra naturala, lambriu, tencuieli decorative, stucco venetian si nu numai;

– Tavane casetate si suspendate, barrisol, asociate cu iluminatul utilitar si decorativ;

– Corpuri de iluminat economice si ecologice;

– Prize si sisteme informatice;

– Sisteme de ventilatie si climatizare.

Compania noastra cauta in permanenta tehnologii si materiale noi pentru finisaje interioare si exterioare, mentinandu-ne constant in pas cu tendintele de ultima ora in privinta finisajelor.

Haideti sa discutam!