Inchide Noutati

constructii case vile

Cum ma asigur ca viitoarea mea casa va arata exact cum imi doresc?

 

Este o intrebare fireasca, iar din fericire suntem aici tocmai ca sa va raspundem! Constructia unei case este unul din cele mai importante proiecte din viata oricaruia dintre noi, asa ca e nevoie sa ne asiguram ca lucram cu cele mai bune firme de constructii.

 

In calitate de Antreprenor General, T&C Development executa si preda la cheie, la un nivel ridicat de calitate, o intreaga gama de constructii civile: de la case si vile pana la blocuri de locuinte, cladiri de birouri, sedii administrative, scoli, sali de sport etc.

 

De ce sa alegeti T&C Development?

 

In cadrul gamei de constructii civile, T&C DEVELOPMENT ofera servicii complete de proiectare, precum si executia lucrarilor de constructii de case si vile. Puteti opta pentru proiecte tip sau proiecte personalizate.

 

Datorita competentelor si calificarilor noastre, putem coordona executarea lucrarilor de case si vile pe diverse structuri, precum:

– Cadre de beton armat;

– Zidarie portanta;

– Sistem Amvic;

– Lemn;

– Metal

 

Protectia mediului

 

T&C Development nu se opreste aici, orientandu-se si catre clienti interesati de constructiile caselor si vilelor ecologice si pasive, avand experienta necesara in domeniu in vederea realizarii acestor tipuri de constructii inca din faza de proiectare, in acest sens folosind cele mai noi tehnologii in domeniu.

 

Constructia casei dumneavoastra va fi, deci, incredintata uneia din cele mai renumite firme de constructii!

 

Haideti sa discutam!