Inchide Noutati

instalatii locuinta

 Instalatii termice

Confortul unei locuinte se datoreaza in mare parte instalatiilor termice – atat de incalzire, cat si de racire. Decizia de a opta pentru un sistem de incalzire sau altul trebuie sa tina cont de o sumedenie de factori, printre care nevoile locuintei, tipul solutiei de incalzire, tipul centralei, randamentul acesteia, materialele din care va fi executata instalatia, garantiile oferite de catre producatori si executanti etc.

Compania T&C Development dispune de personal calificat pentru proiectarea si realizarea instalatiilor termice in configuratiile dorite de dumneavoastra, inclusiv:

– cu centrala termica si radiatoare,

– incalzire prin pardoseala,

– instalatii de climatizare cu aer cald sau rece,

Instalatii sanitare

O importanta deosebita in cadrul unei locuinte o reprezinta instalatiile sanitare de canalizare, inclusiv cele pluviale, de aceea T&C Development va ofera servicii complete specializate, folosind in cadrul procesului de executie materiale cu un standard de calitate ridicat si echipe dedicate, care asigura executia lucrarilor in conditii de siguranta.

Instalatii electrice

Electricitatea a devenit o parte integranta a vietilor noastre, fara de care nici nu am concepe sa traim. Este important, de aceea, ca instalatiile electrice din casa dumneavoastra sa fie proiectate si executate in rezonanta cu nevoile intregii familii si ale locuintei, tocmai pentru a va asigura confortul cu care v-ati obisnuit.

Compania noastra ofera servicii autorizate de proiectare si executie in domeniul instalatiilor electrice, dispunand de personal cu experienta in executarea acestui tip de instalatii, indiferent de complexitatea lor.

Pentru instalatii care dureaza!

In lucrarile de instalatii, o mare importanta o au materialele folosite in procesul de executie. T&C Development colaboreaza cu furnizori de materiale cu standarde de calitate ridicate, garantandu-va siguranta pe termen lung in exploatarea lucrarilor executate de noi.

Fie ca ai nevoie sa realizezi instalatii noi sau sa le inlocuiesti pe cele vechi, partenerul tau ideal este T&C Development!

Haideti sa discutam!