Inchide Noutati

restaurare cladiri patrimoniu

Restaurarea cladirilor de patrimoniu

O cladire cu valoare istorica are, de cele mai multe ori, o valoare sentimentala asociata, care nu poate fi masurata. De aceea, pe langa faptul ca restaurarea cladirilor este un act cultural, are de asemenea o incarcatura emotionala puternica.

La T&C Development, folosim in exclusivitate materiale si tehnologii adaptate – atat clasice, cat si contemporane – ce reusesc sa trezeasca armonios trecutul, conservand in acest fel fondul cladit cu valoare istorica.

Resurse optime

Personalul nostru este specializat in restaurari si conservare monumente istorice, in vederea realizarii in mod profesional acestor tipuri de lucrari. De asemenea, data fiind importanta acestor tipuri de lucrari, acordam o atentie deosebita bugetului si termenelor de executie, acestea fiind stabilite impreuna cu dvs, dupa o evaluare atenta.

In cadrul lucrarilor de restaurare, folosim materiale specifice pentru acest domeniu, capabile sa recreeze atmosfere arhitecturala din trecut.

T&C Development este certificata si are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2001, fiind agreata de asemenea de catre Ministerul Culturii si Cultelor in vederea realizarii acestor tipuri de lucrari.

Haideti sa discutam!