Inchide Noutati

viziune firma constructii
Strategia si valorile companiei T & C Development

Viziunea companiei noastre, in calitate de antreprenor general, este realizarea de constructii civile, industriale si edilitare de cea mai inalta calitate, care sa confere clientilor certitudinea realizarii unor proiecte remarcabile, care vor deveni repere la nivelul intregii comunitati.

Misiunea T&C Development este aceea de a oferi:

  • Avantajul contractarii de catre client a unui singur furnizor, care sa raspunda integral de executia lucrarilor, furnizand solutii complete de gestionare si executare a lucrarilor la cele mai inalte standarde de calitate, respectand cu strictete termenele angajate si bugetul stabilit;
  • Dezvoltarea continua a companiei in ceea ce priveste mediul de lucru al angajatilor si implementarea in permanenta a celor mai noi tehnologii din domeniu;
  • Responsabilitate fata de mediul inconjurator, prin adoptarea unor metode de lucru eficiente in ceea ce priveste protectia acestuia.

Obiectivele  T&C Development sunt:

  • Compania noastra are ca obiectiv principal satisfacerea cerintelor clientilor printr-o gama larga de servicii, realizate in antreprenoriat general, la termenele de executie convenite si in conditiile respectarii cerintelor legale si normativelor din domeniu.
  • La T&C Development urmarim continuu imbunatirea managementului calitatii, urmarind si sustinand in activitatea noastra folosirea  optima a resurselor. Totodata, ne implicam in permanenta in protejarea mediului inconjurator si in imbunatatirea  performantelor de lucru ale angajatilor nostri.
  • Pentru a-si mentine pozitia de lider pe piata constructiilor, in mod continuu compania noastra adopta idei noi, investind in  resurse, implementand tehnologii noi si folosind materiale de ultima generatie, cu scopul final de a realiza constructii la cheie, la standarde ridicate de calitate.

Resursele companiei T&C Development:

  • Lider pe piata de profil, compania noastra are capacitatea tehnica si operationala necesara realizarii de proiecte complexe. Dispunem de utilaje de ultima generatie si mijloace mecanizate proprii, care duc la o productivitate crescuta si permit realizarea unor constructii complexe, la costuri si termene realiste.
  • Unul din factorii cheie ai succesului T&C Development il reprezinta echipa noastra. Dispunem de personal specializat, cu o capacitate sporita de colaborare si comunicare, atat cu clientii si furnizorii, cat si in cadrul companiei.
  • Un alt element de competitivitate al companiei noastre, pe langa echipa si dotarile materiale, este coordonarea activitatii printr-un sistem informatic integrat, proiectat pentru optimizarea activitatii si reducerea costurilor si a timpilor neproductivi.

 

Haideti sa discutam!